Trailer

Mobilitatea unui tiny house este redată de modul de construire al acestuira, și-anume fixarea pe un trailer dedicat. Trailerul este proiectat special pentru această utilizare, este galvanizat, prevăzut cu sistem propriu de frânare, sistem de iluminat și este înmatriculabil. Viitoarea casă care va fi poziționată pe acesta este prevăzută cu un sistem de fixare ușor de manipulat, care permite în orice moment detașarea acestuia.

Cadrul bază

Cadrul bază sau altfel spus, fundația, reprezintă o etapă foarte importantă în procesul de construcție, deoarece va susține întreaga greutate a casei. Trebuie să ofere stabilitate, să nu permită infiltrații de apă și să ofere eficiență termică.

Reprezintă suport pentru pardoseală, iar pentru un consum redus de energie si un confort termic ridicat, izolația la nivelul podelei este esențială.

Structura

Conform proiectului tehnic, elementele structurale sunt calculate și dispuse astfel încât să susțină greutatea construcției, să răspundă corect și în siguranță diverselor încărcări și să asigure rezistența și stabilitatea acesteia pe toată durata de folosință. Sistemul constructiv este din lemn obținut din surse sustenabile și îndeplinește caracteristicile tehnice și mecanice necesare acestui tip de utilizare. Înainte de utilizate, lemnul este tratat insecto-fungicid.

Sistemul de izolație

Pentru a beneficia de un trai sănătos și un climat plăcut în interiorul locuinței, izolația trebuie realizată în mod corect.

Într-un TINY izolat în mod corespunzător, avem căldură plăcută pe durata iernii, casa este protejată de încălzire pe timpul verii și există un ambient interior echilibrat pe timpul anului, fără fluctuații semnificative. În acest scop folosim materiale izolatoare cu proprietăți de top, compatibile între ele și capabile să ofere un sistem complet și eficient.

Împiedicăm pătrunderea vântului prin utilizarea unei învelitori speciale pe partea rece, spațiul dintre elementele de structură fiind umplut cu material izolator cu funcție acustică. La interior se aplică o barieră de vapori care stopează circulația aerului cald și umed spre exterior.

Pentru a maximiza eficiența termică, între învelișul exterior al casei și termoizolație se formează o lamă de aer care va crea efectul de fațadă ventilată.

Ferestre și uși

Prin aceste ferestre și uși ne propunem să oferim locuinței un aspect armonios, totul în consonanță cu dimensiunile și preferințele clienților în materie de poziționare. Tâmplăria PVC pe care o utilizăm este de înaltă calitate datorită tehnologiilor de top care sunt înglobate în produs. În consecință, remarcăm faptul că pierderile de energie sunt foarte scăzute, iar confortul din locuință este sporit datorită izolației fonice. Oferim o mare creativitare în materie de design, având un portofoliu diversificat de produse pe care vi le punem la dispoziție.

Placarea

Opțiunile noastre de placare sunt diversificate, având în portofoliu lemn profilat, tratat termic, tablă făltuită din oțel suedez, care puse împreună sau separat se vor integra armonios în estetica construcției. Aceste tipuri de fațadă vor scoate în evidență valoarea artistică și arhitecturală a clădirii, în timp ce conferă durabilitate și etanșeitate.

Electric

Racordarea locuinței la o sursă de energie eletrică este foarte importantă, indiferent dacă vorbim de un sistem solar sau o rețea publică.

Aspectul principal de care ținem cont este siguranța, de aceea lucrarea la componenta conductoare de tensiune o facem doar cu personal autorizat.

Amplasarea tabloului de distribuție, a cablurilor electrice și locația corpurilor de iluminat, a prizelor și a întrerupătoarelor se face conform legislației în vigoare și este proiectată în mod eficient pentru a servi nevoilor de zi cu zi.

Verificăm atent eticheta energetică a consumatorilor pentru a fi eficienți și din acest punct de vedere.

Instalații sanitare

Casele noastre beneficiază de o instalație sanitară executată în mod profesionist, care permite alimentarea cu apă rece și apă caldă, completată de o rețea de canalizare. Montajul obiectelor sanitare se face in mod ergonomic pentru o utilizare plăcută.

Finisaje

Fiecare locuință este particularizată în funcție de preferințele clienților. La întâlnirea inițială le prezentăm acestora paleta de finisaje pe care o avem la dispoziție, totul sub egida produselor eco sau care minimizează impactul asupra mediului. Trucurile utilizate pentru ca spațiul să fie mai mare converg înspre armonizarea finisajelor implementate și a modului de aplicare al acestora.

Suntem foarte atenți la finisajele interioare, deoarece acestea vor transmite o stare, iar aceea trebuie să fie de perfecțiune. Ne place să căptușim pereții cu materiale naturale de pin, stejar sau mesteacăn și dorim să oferim un aspect curat și contemporan.

Design interior

Preferințele clienților în materie de design interior pot fi lăsate atât la latitudinea acestora cât și operaționalizate de către echipa Tiny Living. Aceasta se va asigura că opțiunile de amenajare sunt în conformitate cu spațiul avut la dispoziție, integrarea mobilierului la comandă fiind cea mai bună variantă de a-l valorifica în mod deplin. Proiectăm și construim funcții personalizate în toată casa, de la scări cu spații de depozitare, dulapuri și rafturi integrate până la spații compacte pentru dormit.

Ne place să folosim căldura naturală și frumusețea lemnului pentru a oferi caselor noastre o notă de lux și bun gust.

Bucătărie

Mică și cochetă, utilată cu toate instrumentele de care un bun profesionist în ale gătitului are nevoie, bucătăria va reprezenta cu siguranță unul dintre spațiile cele mai frecventate din cadrul casei eco. Aceasta va atrage prin armonizarea vizuală și cromatică și mai ales, prin compartimentarea eficientă a locului.

Baie

Denumită de unii un sanctuar de relaxare, baia este în cadrul caselor eco un punct interesant datorită îmbinării armonioase a spațiului mic cu eficiența. În cadrul acesteia vă veți putea bucura de seri liniștite în care să realizați rutina zilnică de îngrijire. Aceasta este prevăzută cu toate dotările unei băi dintr-o casă tradițională și nu prezintă puncte în minus în ceea ce privește utilizarea de zi cu zi.

Tiny Living

Un nou stil de viață în armonie cu tine

Achiziționarea unei case mobile eco va schimba treptat raportul oamenilor față de trăirea vieții. Nu aveți nevoie de spații imense pentru a fi fericiți, ci de un confort sporit și o compartimentare corespunzătoare a suprafețelor deținute. Aceste deziderate vi le propune Tiny Living, compania care se ocupă de proiectarea și realizarea locuinței la care ai visat! Totul cu minim de impact asupra mediului înconjurător!

sus Call Now Button