Fă cunoștință cu
Echipa Tiny Living

Echipa Tiny Living este formată din specialiști în domeniul construcțiilor, Printr-o colaborare eficientă s-a ajuns la construirea și promovarea caselor ecologice pe piața din România și cea din Europa. Valorile comune, dorința de performanță dar și dezideratul construirii unor case sustenabile, cu impact minim asupra mediului, au conlucrat la formarea unui climat organizațional axat pe satisfacția clientului.

Echipa de lucru este axată pe toate fazele proiectului, pornind de la proiectare și până la execuția proiectului, totul cu o paletă largă de materiale ecologice. De la materialul pentru structură, sistemul de izolație și până la asamblarea fațadelor exterioare totul se va potrivi cu viziunea clientului.

Suntem focusați să construim case trainice, punem mare accent pe atenția la detalii și nu facem compromisuri în materie de calitate. Ne măsurăm succesul în funcție de satisfacția adusă clienților noștri.

Profesionalism
Deschidere spre dezvoltare continuă
Promovarea sustenabilității
 • Livrare
  Condițiile de livrare pentru casele mobile maximizează condițiile de siguranță pentru logistica unor astfel de produse.
 • Garanții privind materialele
  Datorită proiectului pe bază de materiale ecologice, echipa Tiny Living oferă beneficiarului final toate detaliile despre sursa/proveniența materialelor și durabilitatea acestora.
 • Personalizare
  Preferințele clienților reprezintă un punct de plecare pentru fiecare proiect asumat.
 • Plată
  Există mai multe opțiuni de plată disponibile, iar echipa de suport clienți va va informa în timp util.
 • Suport clienți
  Deținem resursă umană specializată pentru oferirea tuturor informațiilor necesare.
 • Asistență
  Atât pe perioada construcției cât și post-vânzare, echipa de asistență vă va oferi sfaturi și va răspunde deschis la nelămuriri.

Din pasiune pentru mediu

Organizațiile internaționale atrag tot mai mult atenția asupra nivelului de poluare care ne caracterizează planeta. Deșeurile generate de sectorul construcțiilor poate fi diminuat fiabil dacă oamenii ar apela mai des la soluții eco, în detrimentul creării unor spații imense care sunt cu greutate întreținute.

Echipa Tiny Living

Baila Calin

Administrator

Popescu Sorin

Agent vânzări & marketing

Adrian Baila

Operator producție

Viorel Baila

Operator producție

Vali Stoian

Operator producție

Vali Voicea

Tâmplar

Cere o ofertă personalizată sau programează o întâlnire

Suntem deschiși la nenumărate colaborări fructuoase. Spunem colaborări pentru că la Tiny Living clienții fac parte din procesul arhitectural, din stabilirea detaliilor și a compartimentării. Investim mult timp în implementarea celor mai bune soluții eco pentru casele mobile, totul pentru ca ai noștri clienți să resimtă cât mai rapid nivelul ridicat de confort al unei case tiny.

sus Call Now Button