Dupa cum stim, conceptul de tiny house este prezentat pe retele de socializare si in articolele de presa ca fiind o casa mica, folosita in mare parte ca resedinta principala sau secundara, de toate categoriile de varsta si sociale. Motivul pentru care se alege o locuinta de acest gen tine de mai multe considerente, si-anume dorinta de a adopta un stil de viata minimalist si a minimiza amprenta asupra mediului, fie decizia se bazeaza pe aspectul financiar, pretul de achizitie fiind relativ mic in comparatie cu cel al unei locuinte clasice, iar astfel este accesibila achizitionarii.

In continuarea articolului va prezentam o serie de utilizari ale unei case de tip „TINY” :

  • locuinta principala sau sezoniera
  • solutie de business pentru turism
  • birou mobil pentru orice domeniu de activitate
  • locuinte pentru forta de munca
  • magazin mobil
  • cafenea mobila

Daca e sa privim asupra listei de utilizari, putem defalca in 3 categorii de utilizare: locuinte, spatii de inchiriere si afaceri mobile.

Locuitul intr-un „TINY”, dupa cum stim, ofera aceeasi calitate a vietii precum o locuinta conventionala, deoarece prin pricepere si o eficientizare maxima a intregului spatiu, reusim sa inglobam absolut toate functionalitatile casei clasice. De la o bucatarie complet utilata, living spatios, baie complet dotata si unu sau chiar doua dormitoare, toate sunt comprimate, in mod paradoxal, intr-un „TINY”. Traiul intr-o astfel de casa a fost testat de noi, pe durata fiecarui anotimp, si am simtit gustul unic al acestui lifestyle. Experienta a fost inedita, senzatia pe care o avem si acum in minte este de „aproape”. Am trait clipe unice alaturi de cei dragi, in armonie,confort si intr-un cadru natural, in vecinatatea brazilor si a unui rau de munte pe care il auzeam neincetat. Avem o sumedenie de exemple cu oameni care traiesc in viata de zi cu zi intr-un tiny house, si mai interesant de atat, acestia isi prezinta experienta pe vloguri urmarite de tot mai multi adepti.

Proiectele de inchiriere incep sa prind tot mai mult contur, deoarece exista cerinta pentru un nou tip spatiu de inchiriere. Acest tip de cazare are un element de noutate, si-anume apropierea de natura. Fie ca este pe malul marii, la marginea unei paduri sau intr-o plantatie de vita de vie, farmecul de a trai pentru cateva zile intr-un asemenea loc este cat se poate de tentant. Drept dovada, foarte multi investitori vad potential in acest gen de afacere, cei care deja au un business in domeniu isi extind gama de optiuni pentru clienti, iar astfel cererea pentru tiny houses este in constanta crestere. Avantajul acestui produs il reprezinta mobilitatea si posibilitatea amplasarii in locuri unde legislatia de urbanism nu permite dezvoltarea de constructii.

Foarte multe domenii de activitate au nevoie de mobilitate, de aceea acest produs deserveste nevoilor pe care le intampina antreprenorii. De la magazine mobile, centre de inchiriat articole sportive, cafenele si pana la clinici de oftalmologie care sa se mute dintr-un loc in altul, toate se bucura de succes si de proftabilitate crescuta. Odata cu aparitia pe piata a cateva exemple de utilizatori, multe afaceri se reinventeaza si apeleaza cu incredere la solutii de acest gen.

Dupa cum puteti vedea, tiny house-urile ofera plusuri oricarei categorii de utilizare , oferind un avantaj semnificativ datorita posibilitatii de relocare si a echiparii dedicate in functie de utilizare. Ducem viata personala si cea profesionala la urmatorul nivel cu un produs bine gandit, aliniat cu nevoile dvs.

Ne propunem sa democratizam industria caselor mici!

Share
sus Call Now Button